ویژگی های آنزیم ها

انزیم ها اختصاصی عمل میکنند و در طی واکنش ها مصرف نمیشوند و میتواند بعداز انجام واکنش به حالت اولیه برگردند.

آنزیم ها زمان رسیدن به تعادل را افزایش می دهند و تاثیری بروی ویژگی های ترمودینامیکی ندارند.

آنزیم ها از طریق کاهش انرژی فعال سازی سبب افزایش سرعت واکنش میشوند. و در دما و PH بهینه فعالیت میکنند، در تب بالا آنزیم ها غیرفعال میشوند.

واکنش های آنزیمی دو طرفه هستند ولی برخی از واکنش ها در داخل بدن عملا یک طرفه عمل میکنند.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها